Pagina's

Tuesday, October 6, 2015

How to get: meer likes voor je online-identity


Online is altijd in beweging. Nu de dagen kouder, donkerder worden hoeven we nog minder echt sociaal contact te hebben. In plaats daarvan kunnen we meer tijd op instagram door brengen. Veel likes op instagram ontvang je niet zomaar, en voor een follow, ja daar is nog meer voor nodig. Lately zijn er weer wat nieuwe trends opgedoken. Ik ben zorgzaam van aard, en gun jullie die likes.

Here we go:

The thigh-gap

Een tijd lang stond het leven van vele dames in het teken van “the thigh gap”, aldus het gapende gat tussen je benen. Uh niet dat gat, viespeuk. Het gat wat tussen de dunne benen ontstaat op het moment dat een dame met haar voeten tegen elkaar staat. Wat perfect in het tijdperk van clean-eating en groente-detoxjes past. Maarja soms het gewoon tijd om weer lekker out-of-the-box naar een nieuw tijdperk te gaan. En daar was het dan “thigh-brows”, die heeft niets met eyebrows te maken, die natuurlijk sowieso on-fleek moeten zijn. Voor thigh-brows hoef je je nieteens uit te hongeren. Dit is namelijk een vouw, nee we gaan niet massaal aan het origami’en , het is de vouw tussen een vrouwelijk dijbeen en de heup. Het dragen van een loeistrak badpak kan zorgen voor een cameltoe, maar ook voor een thigh-brow. Trendsetters zoals Kylie Jenner en Rihanna zijn d’r al mee gespot, dus dan weet je dat die shit real is.

 

The fish gape
the gay-fish van southpark?
Nee, Kanye en southpark doen het altijd goed maar dat is niet perse de nieuwste trend. De fish gape is een mondje waarbij je, heel verassend een vis na doet. Je hoeft niet gelijk je hippe badpak of bikini aan te trekken zoals bij de thigh-trend, nee je mag je kleding aan houden. Deze trend is dus geschikt als je nog niet helemaal in shape bent, of toevallig niet in een exotisch land woont. Verwar deze trend vooral niet met de uitgekauwde duckface. Het enige wat je hoeft te doen is je wangen een beetje, een heel klein beetje naar binnen zuigen en daarbij wel zorgen dat je mond een klein beetje open blijft. Niet teveel, want dat is niet sexy. Als het goed is ontstaat er dan een soortvan zwoel mondje. Rode lippenstick schijnt volgens veel niet-wetenschappelijke-onderzoeken erg sexy te zijn. Dus zolang je zorgt dat die lippenstift niet op je tanden zit, zou dit een combo voor insta-likes kunnen zijn. Gigi Hadid doet je op onderstaande foto alvast voor hoe het moet.
 
 

Wil je er nu helemaal voor gaan? Doe dan je sexy badpak aan, ga in positie voor de perfecte thigh-brow-vouw, zorg dat je wenkies on fleek zijn, de nieuwste rode lippenstift van mac op, je fish-gape mondje open en een nietszeggende tekst eronder.  

 
 

No comments:

Post a Comment